Winkelwagentje - € 0,00

Je winkelwagentje is leeg.

 
Return to Previous Page

allergenen vrij

écht 100 % natuurlijke chocolade voor iedereen….



De tijd dat genieten van chocolade niets was voor mensen met een voedsel allergie is voorbij.
Door onze natuurlijke aanpak, door alles zelf en vers te maken, door voldoende kennis over voedsel allergenen slagen wij er in chocolade producten te maken voor (bijna) iedereen.

Bij ieder product vind je bij de beschrijving of bij selctie "kleur chocolade" de keuze die bij jou past .


Je vind hier een helder overzicht van alle mogelijkheden:

glutenvrij        

Al onze chocolade is glutenvrij.

plantaardig   

Fondant chocolade (1) is altijd plantaardig, een ruim assortiment aan plantaardige vullingen voor pralines is ook mogelijk.

lactose vrij / koemelkeiwit vrij       

Fondant chocolade bevat geen lactose of koemelkeiwit. Maar sinds kort hebben we ook lactose vrije melkchocolade (2) op basis van rijst melk (ook 100% plantaardig en zonder soja)

suikervrij   

Een apart assortiment aan suikervrije (3) chocolade is beschikbaar en duidelijk gelabeld in de winkel .



(1) ingrediënten : cacaomassa / suiker / cacaoboter / sojalecitine / natuurlijke vanille
(2) ingrediënten : cacaomassa / suiker / cacaoboter / rijstpoeder / zonnebloemlecitine
(3) gezoet met Maltitol : wordt gemaakt van moutsuiker bv uit maïs of tarwe. Het heeft een zoete smaak zonder storende bijsmaak, en leent zich dus uitstekend om te verwerken in chocolade

opgelet: alle produsten worden met de grootste zorg bereid, echter beschikken wij niet over een appart atelier voor allergenen vrije productie.




 

Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst